Schuldenberg horeca opgelopen tot 3 miljard
Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde schuld per restaurant is opgelopen tot €90.204.-

Wouter Dijkstra, directeur van WijnSpijs geeft aan dat: "het onderzoek gaat over de oplopende schuldenberg, het interen op het eigen vermogen is niet onderzocht. Vele schrijnende verhalen zijn inmiddels tot ons gekomen. Het verkopen van een woonhuis om personeel te betalen is een exemplarisch en schrijnend voorbeeld van de situaties waarin veel horeca-ondernemers zich bevinden."
Over WijnSpijs
WijnSpijs.nl is een van de grootste culinaire platformen en organiseert al meer dan 10 jaar de WijnSpijs Wandeling in de Benelux.
Inmiddels hebben zo'n 200.000 wandelaars de WijnSpijs Wandeling gelopen.
Tijdens de eerste corona lockdown is WijnSpijs gaan innoveren en werd de WijnSpijs Academy gelanceerd, een online platform met culinaire videocursussen mogelijk gemaakt door grote culinaire merken.




Helft Nederlandse wijndrinkers weet niets over wijn
Uit onderzoek van de WijnSpijs Academy blijkt dat 50% van de Nederlandse wijndrinkers geen kennis heeft over wijn en hun eigen wijnsmaak. Veel mensen willen meer weten over wijn, b...

Wijnprofessional gooit carrière om en verovert Nederlandse huiskamers
Bij het Haarlemse familiebedrijf WijnSpijs.nl lanceerden ze - midden in de corona uitbraak - de WijnSpijs Academy: een online videoplatform voor culinaire cursussen. Want uit eigen...