Culinair take away wandelen nu mogelijk in Maastricht

Culinair platform helpt de Maastrichtse horeca aan wandelaars en omzet

MAASTRICHT - Na een politieke lobby bij verschillende gemeenten zijn culinaire take away wandelingen - onder voorwaarden - toegestaan. Culinair wandelen mag wanneer elke vorm van organisatie wordt losgelaten: geen startpunt, geen tijdslots, geen vaste routes en geen registratie, geen alcohol nuttigen op straat, maximaal 2 personen of 1 huishouden. Binnen dit kader is besloten de WijnSpijs Take Away Wandelingen te lanceren in 20 steden in Nederland. Hiermee steunen ze de Nederlandse horeca en bieden ze een veilige weekendactiviteit goedgekeurd door verschillende gemeentebesturen.

07-04-2021 | Delen: | PDF Word

Culinair take away wandelen nu mogelijk in Maastricht

Download

In april en mei kunnen wandelaars de culinaire take away wandeling lopen langs 5 tot 6 restaurants in Maastricht. Elk restaurant serveert daar een culinair hapje. Uiteraard volledig corona veilig en volgens de maatregelen van het RIVM en binnen het juridische kader dat verschillende grote gemeenten stelde. Directeur van WijnSpijs, Wouter Dijkstra:“Wij focussen met de gewaardeerde horeca op wat wel kan, in plaats van wat niet kan. Die ondernemersmentaliteit komen we ook veel tegen binnen de Maastrichtse horeca.”

Download als PDF Download als Word


Afbeeldingen Persbericht

Over WijnSpijs

In maart 2021 lanceerde WijnSpijs de coronaproof Take Away Wandeling in 25 Nederlandse steden. Hiermee steunt WijnSpijs de horeca en bieden ze een gezonde en sportieve culinaire activiteit.

WijnSpijs.nl is een van de grootste culinaire platformen en organiseert al 10 jaar de WijnSpijs Wandeling in de Benelux.

Inmiddels hebben zo'n 200.000 wandelaars de WijnSpijs Wandeling gelopen.

Tijdens de eerste lockdown is WijnSpijs gaan innoveren en werd de WijnSpijs Academy gelanceerd, een online platform met culinaire videocursussen mogelijk gemaakt door grote culinaire merken.

Miele Nederland, Boretti, Winelist en De Bruijn wijnkopers zijn partners van WijnSpijs.nl.


Misschien ook interessant